maanantai 9. helmikuuta 2015

Esipuhe

Tämän blogin kirjoittajina ovat olleet Tampereen ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijaryhmä. Palveluliiketoiminnan koulutusohjelmaamme kuuluu Laatu ja turvallisuus esimiehen vastuulla -kurssi, johon liittyen laadimme oppaan alamme esimiehille sekä tuleville sellaisille. Oppaamme aihealueita ovat alkoholilainsäädäntö, omavalvonta, puhtauden laadun arvioiminen ja toimintojen kehittäminen, siivouspalveluiden tuottaminen, ergonomia ja työturvallisuus restonomin toimintaympäristössä, turvallinen palvelu sekä elintarvikkeiden laatu ja turvallisuus. Restonomi voi toimia esimiehenä tai muussa asemassa erilaisissa palveluliiketoiminnan työtehtävissä esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa sekä puhtaanapidon yrityksissä. 

Päätimme toteuttaa oppaan blogin muodossa saavuttaaksemme mahdollisimman suuren lukijakunnan. Toivomme, että oppaastamme on hyötyä ja apua muille restonomiopiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille.
 
Antoisia lukuhetkiä!



(Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulun nettisivut )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti