Tämän blogin kirjoittajina ovat olleet Tampereen ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden
restonomiopiskelijaryhmä. Palveluliiketoiminnan koulutusohjelmaamme kuuluu Laatu ja turvallisuus esimiehen vastuulla -kurssi, johon
liittyen laadimme oppaan alamme esimiehille sekä tuleville sellaisille. Oppaamme aihealueita
ovat alkoholilainsäädäntö, omavalvonta, puhtauden laadun
arvioiminen ja toimintojen kehittäminen, siivouspalveluiden
tuottaminen, ergonomia ja työturvallisuus restonomin
toimintaympäristössä, turvallinen palvelu sekä elintarvikkeiden
laatu ja turvallisuus. Restonomi voi toimia esimiehenä tai muussa asemassa erilaisissa palveluliiketoiminnan työtehtävissä
esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa sekä puhtaanapidon
yrityksissä.
Päätimme toteuttaa oppaan blogin muodossa saavuttaaksemme mahdollisimman suuren lukijakunnan. Toivomme, että oppaastamme on hyötyä ja apua muille restonomiopiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti